Stil
Minimalist Modern
Anul

2023

Locația

Chișinău

Materiale
  • Lemn
  • Sticla
Livrabile
  • Planul tehnic
  • Vizualizari 3D
  • Macheta

Minimilastic Design in Light Tones

În acest apartament în stil minimalist predomină culorile deschise, precum alb, gri deschis sau bej. Spațiul este caracterizat prin simplitate, curățenie și funcționalitate.

Camera de zi este amenajată cu o canapea simplă cu linii drepte și o suprafață netedă, în ton cu paleta de culori a întregului apartament. Pe podea se află un covor de culoare deschisă, realizat din materiale naturale. Pereții sunt decorați cu câteva tablouri abstracte, care încadrează perfect atmosfera minimalistă a camerei.

Bucătăria este amenajată cu suprafețe de culoare gri deschis, cu un blat de lucru neted și minimalist. Tehnica este ascunsă în dulapuri cu fațade fără mânere, astfel încât totul să fie ascuns și să creeze o senzație de ordine și curățenie.

Dormitorul este amenajat cu un pat simplu, cu un cearșaf și perne în aceeași nuanță cu restul camerei.

Baia este amenajată cu un lavuar simplu și un dulap pentru depozitarea produselor de îngrijire personală și a altor obiecte necesare în baie. Pereții sunt decorați cu plăci ceramice de culoare deschisă, astfel încât să creeze o senzație de spațiu și lumină.

Acest apartament în stil minimalist cu influențe scandinave oferă o atmosferă caldă, liniștită și relaxantă, care încurajează simplitatea și ordinea.

95.4 m2

1 living + bucătărie

2 dormitoare

1 bloc sanitar

1 garderobă

OFERTA NOASTRĂ

Design și reparație la cheie

Implementăm proiecte de design pentru locuințe, oficii sau spații comerciale. Asigurăm executarea proiectelor exact ca în randările 3D.

0

Comisioane la achitarea în rate

12

Garanție la reparație

3

Modificări de proiect design

Află costul proiectului tău

Câmpurile marcate cu un asterix * sunt obligatorii.
Făcând clic pe buton, confirmați că sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.