Începând reparațiile în orice spațiu, fie că este un apartament sau un birou, toată lumea se confruntă cu întrebarea dacă este necesar să solicitați ajutorul unui designer de interior. Pentru a înțelege dacă este nevoie de un designer de interior, este necesar să definiți clar ce sarcini trebuie rezolvate cu ajutorul acestui specialist.

În ciuda faptului că pentru mulți oameni este o necesitate subînțeleasă să invite un designer, mulți cred în continuare că astfel de servicii sunt inutile. Este crucial să înțelegem că designerii vor putea rezolva probleme complexe și vor ajuta la prevenirea greșelilor în designul interior și toate procesele lucrărilor de reparații. 

Iată deci cinci motive bune pentru a angaja un designer de interior: 

1. Reamenajarea spațiului

Fără îndoială, ajutorul proiectantului va fi necesar la reamenajarea încăperilor. Dacă intenționați să faceți sediul confortabil și potrivit pentru anumite scopuri, proiectantul este specialistul potrivit care vă va ajuta să faceți față tuturor problemelor. El va fi capabil nu numai să ofere opțiuni de reamenajare, ci și să ofere sfaturi despre cum să le legitimeze.

2. Finisare și electricitate

Cu o abordare competentă, datorită soluțiilor de proiectare corecte, rearanjarea mobilierului și schimbarea interiorului poate fi efectuată fără dificultăți majore. Același lucru este valabil și pentru electricitatea interioară. Ajutorul profesional va rezolva toate problemele legate de prize și vă va ajuta să aranjați corect aparatele electrice în cameră, cât și sursele de iluminat. De asemenea, un proiectant competent vă poate ajuta să instalați și o sistemă „smart home” pentru locuința dvs.

3. Materiale de construcție pentru proiect

Designerii de interior știu de unde să cumpere materiale de construcție sau de finisare de înaltă calitate și la prețuri accesibile, mobilier, instalații sanitare, electricitate și multe altele. Cu ajutorul unui designer, nu veți pierde mult timp căutând soluțiile potrivite, de înaltă calitate și ieftine pentru interiorul dvs.

4. Vizualizare

Aceasta este probabil cea mai interesantă parte componentă a serviciului designerilor. Această opțiune reprezintă „încercarea” unui anumit proiect de design pentru o anumită cameră. Datorită acestui fapt, este mai ușor pentru client să decidă ce soluție de proiectare este potrivită pentru camera sa.

5. Supravegherea autorului proiectului de proiectare

Acest serviciu de designer va servi drept asigurare împotriva situațiilor neprevăzute. În procesul de reparație sau reamenajare a spațiilor, pot apărea întotdeauna noi întrebări neprevăzute sau situații problematice, pentru care veți avea nevoie de o nouă consultație.

La ONX, puteți beneficia de toate aceste servicii complexe, iar procesul de reparație va trece fără incidente și în termenii stabiliți.

OFERTA NOASTRĂ

Design și reparație la cheie

Implementăm proiecte de design pentru locuințe, oficii sau spații comerciale. Asigurăm executarea proiectelor exact ca în randările 3D.

0

Comisioane la achitarea în rate

12

Garanție la reparație

3

Modificări de proiect design

Află costul proiectului tău

Câmpurile marcate cu un asterix * sunt obligatorii.
Făcând clic pe buton, confirmați că sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

One Comment

  • Anghelina spune:

    Bună ziua, cred că în viitorul apropiat voi avea nevoie de un design interior, am analizat lucrările dvs și site-ul, mi-au plăcut mult. Am vrut să precizez ca sunt departe de Chișinău, și vreau să cunosc dacă vă deplasați în orice regiune a țării?

Leave a Reply