Uneori, după ce ați făcut o renovare proaspătă în casă, descoperiți că, totuși, spațiul nu a devenit confortabil, așa cum vă așteptați. Tapetul este nou, tavanele sunt moderne, podeaua este frumoasă, mobilierul tocmai a fost adus din magazin … Curățenia finală a fost efectuată, gunoiul a fost îndepărtat, mirosurile clădirii au dispărut …. Dar nu există confort. Trăiești o săptămână, două, trei și nu înțelegi nimic, care este problema?

Noi te putem ajuta! Câteva tehnici de încredere și casa ta va dobândi acea căldură și energie specială.

Trucul 1: Plante și flori

Acesta este cel mai simplu și mai rapid mod de a aduce viață în casa ta. Cumpărați o floare în ghiveci și afișați-o într-un loc proeminent. De fapt nu una, ci câteva! Spațiul se va transforma instantaneu!

Flori naturale sau artificiale, muguri delicați sau vegetație verde luxuriantă, fie în ghivece sau în vaze – orice plantă în câteva secunde va actualiza chiar și interiorul cel mai plictisitor și rece.

Verdeața este un motiv natural, dragostea pentru care este inerentă în noi genetic. Mugurii înfloriți sunt simboluri ale sărbătorii, prospețimii, frumuseții. Alegeți ceea ce vă place cel mai mult și decorați-vă ușor casa!

Trucul 2: Textile și perne, aranjate ușor neglijent

Patul făcut poate fi acoperit cu o nouă cuvertură care ascunde perfect așternutul. Pare îngrijit. Dar este prea plictisitor! Cumpărați mai bine pentru ea mai multe perne (potrivite cu tonul), în diferite forme și dimensiuni, și decorați cu o pătură în două tonuri sau cu mai multe cuverturi de pat așezate în straturi. În moda textilă stratificarea și neglijența sunt cruciale.

Aceeași regulă se aplică și pentru canapele și fotolii. Este suficient să adăugați o pernă colorată (este mai bine să nu se potrivească în ton cu tapițeria mobilierului, ci într-o culoare contrastantă) sau să aruncați o pătură tricotată elegantă peste cotieră. Și casa va deveni imediat mult mai confortabilă.

Din punct de vedere al psihologiei, dezordinea ușoară creată de accesoriile textile este asociată cu relaxarea, cu citirea plăcută a cărților într-un fotoliu sau pe o canapea și, prin urmare, conferă o dispoziție confortabilă.

Trucul 3. Lumina

Joacă-te cu ea! O lampă mică lângă canapea, o lampă de masă în colțul măsuței de cafea, iluminare LED interesantă lângă pat sau în baie, scenarii separate pentru diferite zone. Multe sunt importante aici. Și lampa în sine – ar trebui să fie elegantă, interesantă, dar nu prea pretențioasă. Iar spectrul de lumină – rece va seta tonul de lucru, iar moale cald – întruchiparea confortului.

Este minunat dacă lampa de masă are un abajur care creează o lumină slabă, ambiantă, ce predispune spre o dispoziție specială, iar veioza de lângă pat are un sistem de control al intensității luminii, spre exemplu.

Doar nu vă limitați la o singură lumină comună! Altfel, nu se poate vorbi de vreo magie a luminii.

Trucul 4. Covoare și draperii

În încercarea de a scăpa de apartamentele tipice din vremurile anilor ‘90, oamenii practic s-au debarasat de covoare, păstrând pur și simplu pardoseala originală. La fel au făcut și cu toate tipurile de perdele, acoperind ferestrele cu jaluzele și rolete. Cu toate acestea, designerii de astăzi sunt loiali atât covoarelor, cât și perdelelor. Ambele, într-adevăr, fac camera mult mai confortabilă și mai caldă (atât la propriu, cât și la figurat).

Alegeți covoare de culori simple, fără „încărcături” (dacă acest lucru nu este prevăzut de ideea de design). Draperiile, la rândul lor, să fie de înaltă calitate și dense, fără „strălucire” inutilă și decor deliberat sub formă de volănașe și lambrechine.

Trucul 5. Figurine, lumânări și vaze

Aici trebuie să fii foarte atent să nu-ți transformi casa într-o „piață de vechituri” sau într-un magazin nedorit. Fii ghidat de regula – “mai puțin înseamnă mai mult” (less is more). Efectuați o recapitulare și scăpați de toate „simbolurile anului” – ceramică, pluș, tricotat, ceară. Lasă o statuetă modestă elegantă din toate timpurile, o vază elegantă și lumânări simple. Atât! Acest lucru va fi mai mult decât suficient.

Nu este recomandat să lăsați complet goale rafturile și măsuțele de cafea. Un sentiment de goliciune excesivă și incompletitudine vă va bântui pe dvs. și pe oaspeții dvs. Puneți ceva cu adevărat demn și plăcut ochiului! 

Trucul 6. Foc viu

Apropo de lumânări. Acesta este un alt mod de a vă face casa mai confortabilă. La urma urmei, focul viu atrage întotdeauna privirile. Aceasta include și un șemineu. Este deosebit de relevant pentru o casă sau o cabană privată.

Trucul 7. Texte, litere sau simboluri

Inscripții care afirmă viața, scrisori cu numele tău sau poate doar sloganuri. Această tehnică este la modă, elegantă și interesantă. Arată mult mai avantajos decât imaginile sau fotografiile. Deși, din nou, multe vor depinde de stilul interiorului și de ideea cheie din design.

Trucul 8. Masă aranjată

Nu lăsați masa goală. Puneți un castron cu fructe pe el, șervețele (și este minunat dacă sunt făcute din materiale naturale – lenjerie sau bumbac) și poate lăsați chiar și câteva tacâmuri.

Masa așezată este asociată cu vacanța, oaspeții și adunările prietenoase. Prin urmare, pur și simplu nu poate decât să facă spațiul mult mai confortabil.

Trucul 9. Containere, borcane, cutii și coșuri

Toate acestea, cu măsură și selectate cu gust, vor ajuta la decorarea bucătăriei, băii, holului, dormitorului …Puteți ascunde pur și simplu toate articolele în dulapuri sau le puteți pune în coșuri de răchită frumoase, puteți păstra cerealele în borcane înalte de sticlă, lăsați produsele cosmetice într-un sertar sau le puteți pune într-un recipient special. Toate acestea vor conferi interiorului o vioiciune deosebită, datorită aspectului lor atractiv, vor ajuta la obținerea combinațiilor dorite, adăugarea de accente sau invers, diluarea culorilor cu tonuri neutre.

Desigur, acestea nu sunt toate rețetele. Oglinzi, picturi, mobilier, combinații de culori adecvate – orice poate juca un rol. Nu vă reușește să vă faceți casa plăcută și confortabilă? Cereți ajutorul unui designer! Ne vom gândi la întregul interior de la finisaj la decor!

OFERTA NOASTRĂ

Design și reparație la cheie

Implementăm proiecte de design pentru locuințe, oficii sau spații comerciale. Asigurăm executarea proiectelor exact ca în randările 3D.

0

Comisioane la achitarea în rate

12

Garanție la reparație

3

Modificări de proiect design

Află costul proiectului tău

Câmpurile marcate cu un asterix * sunt obligatorii.
Făcând clic pe buton, confirmați că sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Leave a Reply